AUTOCHTHONOUS

Albania
Clan Badge
35,802
2,200
29,486
Invite Only
4
Always
367
9
212

Pranojme vetem TH10 max, TH11 e TH12. Heronj nivel 30+. Strateg ne sulm dhe mbrojtje. Rezultativ ne war dhe war league. Aktiv ne donating dhe clan games. https://discord.gg/VYVvKXV

Clan Bests

37,498
31,770
9
#9RJLYGJR
1
TH 12
BH 8
212
Legend League
5,010
1,216
3,398
4,000
3,546
624
352
95
0
2
TH 12
BH 8
198
Titan League I
4,990
1,004
1,583
4,000
3,014
273
236
44
2
3
TH 11
BH 7
188
Titan League I
4,978
1,278
56
2,628
743
517
238
151
1
4
TH 12
BH 8
215
Titan League I
4,932
1,198
3,970
2,536
67
174
117
3
5
TH 11
BH 7
194
Titan League I
4,929
1,119
2,919
1,032
763
270
115
0
6
TH 11
BH 8
190
Champion League I
4,059
1,075
35
3,971
1,702
95
67
0
0
7
TH 11
BH 6
172
Champion League I
4,042
1,223
2,710
826
112
335
97
2
8
TH 10
BH 6
154
Champion League I
3,900
186
2,841
669
40
273
95
8
9
147
Champion League II
3,721
?
2,227
?
74
264
?
?
10
TH 11
BH 6
147
Champion League III
3,442
755
2,538
749
0
0
48
4
11
TH 11
BH 7
156
Champion League III
3,430
1,134
2,612
460
30
35
3
0
12
TH 12
BH 8
203
Champion League III
3,378
1,041
623
3,514
1,196
461
126
95
80
13
91
Champion League III
3,351
?
1,585
?
0
92
?
?
14
146
Champion League III
3,255
?
2,137
?
0
0
?
?
15
TH 10
BH 7
155
Master League I
3,199
642
2,568
871
0
0
18
1
16
156
Master League I
3,081
?
3,070
?
210
198
?
?
17
128
Master League I
3,058
?
2,682
?
2
258
?
?
18
TH 10
BH 5
143
Master League I
3,057
584
2,178
280
120
137
0
0
19
TH 11
BH 6
160
Master League II
2,958
536
2,075
185
31
35
66
35
20
TH 10
BH 4
142
Master League II
2,941
494
1,816
51
0
0
0
0
21
TH 11
BH 8
202
Master League II
2,914
1,120
207
3,704
1,357
0
0
10
10
22
124
Master League II
2,853
?
2,465
?
0
0
?
?
23
123
Master League III
2,794
?
2,592
?
28
264
?
?
24
TH 10
BH 6
145
Master League III
2,743
547
2,455
734
0
0
3
19
25
143
Master League III
2,732
?
3,910
?
0
67
?
?
26
TH 11
BH 7
157
Master League III
2,705
827
2,675
552
0
67
60
15
27
142
Master League III
2,702
?
2,511
?
54
0
?
?
28
111
Master League III
2,645
?
1,583
?
70
31
?
?
29
119
Master League III
2,630
?
2,990
?
0
155
?
?
30
TH 10
BH 3
141
Crystal League I
2,590
842
2,002
8
0
0
0
0
31
132
Crystal League I
2,565
?
2,693
?
0
0
?
?
32
TH 11
BH 5
136
Crystal League I
2,492
798
1,672
98
0
0
1
15
33
TH 10
BH 5
131
Crystal League I
2,483
1,021
1,636
188
0
0
0
0
34
TH 10
BH 5
138
Crystal League I
2,481
1,127
1,952
270
0
0
0
0
35
103
Crystal League I
2,435
?
2,061
?
33
123
?
?
36
127
Crystal League I
2,412
?
1,598
?
0
0
?
?
37
TH 9
BH 4
113
Crystal League I
2,403
563
1,249
103
0
0
1
7
38
TH 9
BH 6
111
Crystal League II
2,373
285
2,098
250
0
0
1
1
39
144
Crystal League II
2,309
?
2,524
?
0
0
?
?
40
129
Crystal League II
2,241
?
1,995
?
0
0
?
?
41
135
Crystal League III
2,197
?
2,277
?
0
72
?
?
42
120
Crystal League III
2,148
?
2,040
?
107
168
?
?
43
130
Crystal League III
2,123
?
2,598
?
0
66
?
?